KITCHEN KONCEPTS AND DEKORS

Area : 10,000 Sq.ft
Location: Pallikunnu, Kannur
Year: 2018 / Completed

A signature store front was conceptualized to draw in the walk-in footfalls. The in-store space has been designed keeping in mind customer experience. The store layout features various demarcated zones. The various zones are differentiated by material that features a complete set of furniture fitted in a bedroom, a kitchen, a living area and a crockery section. The next zone features many individual options for solutions of kitchens exclusively. An easy-to-use material library helps present the material and available and the same is strategically located next to the design discussion area.
The store design palette is kept warm, clean and contemporary with colored feature walls to draw attention to brand messages. Wooden rafter ceilings help add signature to the brand environment and also add warmth in the common areas.