EUPHORIA

Area : 37,996 Sq.ft
Location: Bengaluru, Karnataka, India
Year: 2016 / Completed

The ‘EUPHORIA’ is located at a junction in Bannerghatta road, a high traffic corridor of Bengaluru. The design strategy was to create a space that would be inviting & captivating for all guests.
The highlight of the project is the two-storey restaurant. The 12ft high & 70ft long glass in the facade opens a seamless view to rich green foliage across the site. This creates an intimate connection between user & his surroundings.
The main feature of the project is the facades made up of curvilinear fins. The facade essentially comprises the canopy, wall, ceiling & partition of restaurant, which are articulated as continuous surfaces inflected by function. These curvilinear fins are mere reflection of constant motion & growing urban fabric.